PICOVEND EZ SELF LITE DIRECT

Ce este acest dispozitiv?

Acesta este un modul pregatit pentru proiecte de tip self service (spalatorii auto, kiddie rides, etc.) care poate fi utilizat ca timer pentru controlul unei iesi digitale. Durata pentru care iesirea digitala este inchisa se programeaza in functie de anumite praguri de credit. Functioneaza cu sisteme de plata MDB si are o iesire de tip releu (100mA/40V). Iesire se poate folosi pentru comanda.

In functie de varianta de firmware dorita, contorul de timp poate porni automat la atingerea primului prag de pret/credit setat sau la apasarea unui buton, dupa ce clientul decide ca a introdus suficienti bani. Functioneaza atat cu numerar cat si cu card bancar.

Dispozitivul este pregatit pentru atasarea unui modul fiscal MDB care simuleaza un sistem cashless sau care are atasat un dispozitiv cashless.

Dispozitivul este disponibil pentru comercializare. La cerere, va putem oferi detaliile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, este nevoie doar sa configurezi parametrii de functionare, utilizand o aplicatie simpla pe orice dispozitiv Android, sa conectezi sistemele de plata MDB si poti incepe afacerea ta self service cu plata in numerar sau card bancar.

De asemenea, dezvoltam un modul de comunicatie 2G care va putea oferi posibilitatea conectarii prin MQTT la orice broker Mosquitto, pentru trasmiterea rapoartelor de vanzari si a eventualelor erori de functionare.


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, doar configureaza parametrii de lucru, conecteaza sistemele de plata si porneste la drum cu noul tau sistem self service. Putem ajusta fluxul aplicatiei in functie de specificatiile proiectului tau.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, daca nu esti satisfacut de firmware-ul nostru, poti folosi hardware-ul pentru a iti dezvolta propriul firmware. Trebuie doar sa fii familiarizat cu mediul de dezvoltare Arduino.

De asemenea, putem sa dezvoltam un firmware personalizat, care sa corespunda specificatiilor proiectului tau.


Resurse PICOVEND EZ SELF LITE

Aplicatie de configurare Android (v1.17) Descarca aplicatie Android
Manual placa Descarca manual