PICOVEND EZ Executive la MDB BRIDGE

Ce este acest dispozitiv?

Este o interfata rapida, bazata pe un microcontroller modern, care se paote utiliza impreuna cu un SBC de tip Raspberry Pi sau compatibil (Orange Pi, Banana Pi), cu o tableta Android care ofera cel putin o interfata USB host, un mini PC sau alt dispozitiv care ofera USB host, pentru a dezvolta un sistem de telemetrie pentru vending sau pentru a refurbisha (reconditiona si aduce la zi) distribuitoare automate (vending machine) care sunt inca functionale si fiabile, dar nu mai corespund din punct de vedere al aspectului sau al tehnologiilor utilizate.

Acest dispozitiv este disponibil pentru piata. Va rugam sa ne contactati pentru oferta comerciala


Cum functioneaza?

Conectezi interfata la automatul Executive, conectezi sistemele de plata MDB, conectezi dispozitivul preferat ( un SBC de tip Raspberry Pi sau compatibil (Orange Pi, Banana Pi), cu o tableta Android care ofera cel putin o interfata USB host, un mini PC sau alt dispozitiv care ofera USB host) si poti imediat sa incepi dezvoltarea propriului sistem de telemetrie sau a propriului sistem de refurbish sau reconditionare a distribuitoarelor automate (vending machines) mai vechi.

Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic. Conectezi totul in mod corect si esti gata sa incepi sa iti scrii propria logica de business care va controla automatul de acum incolo.


Pot sa merg mai departe cu protocolul MDB?

Da, la cerere, putem dezvolta module optionale pentru acest produs.


Resurse pentru PICOVEND EZ Executive la MDB BRIDGE

Manual de utilizare si programare (v1.00) Descarca manual