Interfata MDB master la RS232

Ce este acest dispozitiv?

Acest dispozitiv este un modul hardware care poate asigura translatia la/de la MDB master la RS232 in vederea gestionarii de sisteme deplata MDB. Pe langa translatia de nivel electric, modulul solutioneaza toate aspectele critice ale protocolului MDB, cum ar fi conversia de la 8 biti la 9 biti, timing-urile, etc.

Pentru utilizarea acestui modul este necesar sa fi familiarizat cu protocolul MDB referitor la sistemele de plata pe care doresti sa le controlezi. Aplicatia ta va gestiona intreg protocolul MDB.

Acesta este un produs inactiv, care nu se mai produce.

Cum functioneaza?

Aplicatia ta implementeaza intregul protocol specific sistemelor de plata pe care vrei sa le utilizezi. Interfata va asigura conversia de la 8 biti la 9 biti si invers, in mod transparent si, de asemenea, va asigura timing-urile necesare si raspunsurile de tip ACK si NAK. Orice mesaj pe care aplicatia ta il trimite spre interfata va fi convertit si trimis catre bus. Orice raspuns de la sistemele de plata va fi convertit si trimis catre portul RS232. Obtii asftel o flexibilitate maxima, poti trimite si receptiona orice fel de mesaj MDB, fara a fi nevoie sa gestionezi toate restrictiile protocolului.


Ce trebuie sa fac?

In functie de aplicatie, este necesar sa implementezi protocolul MDB specific sistemelor de plata pe care doresti sa le gestionezi. De restul, se ocupa acest dispozitiv. Poti conecta modulul la un Raspberry Pi, la un PLC, la o placa Arduino sau la un computer pentru a crea un sistem de plata cashless MDB.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, poti sa soliciti achizitionarea schemei acestei interfete si a firmware-ului sau si sa o integrezi in propriul tau dispozitiv, pe propria ta placa de circuit imprimat. Pentru aceasta, este nevoie sa semnam impreuna un NDA si un contract. De asemenea, vei avea nevoie de un programator de microcontrollere Microchip care suporta ICSP.


Resurse

Manualul de confgurare si programare (v1.6) Descarca manualul
Aplicatie demo Python 3 - ca sa vezi cum se face. Descarca aplicatia