PICOVEND EZ SELF LITE ACCES

Ce este acest dispozitiv?

Acesta este un modul pregatit pentru a-ti putea crea propriul sistem de control al accesului in baza unor plati cu numerar sau cu card bancar. Poate fi utilizat pentru actionarea unor turnicheti, a unor incuietori electromagnetice sau a unui dispozitiv similar. Aplicatiile pot fi, incepand cu toalete publice sau private cu plata, pana la access in parcuri de distractie, stranduri, spectacole, expozitii si targuri.

Dispozitivul este pregatit pentru atasarea unui modul fiscal MDB care simuleaza un sistem cashless sau care are atasat un dispozitiv cashless.

Echipamentul a fost inlocuit cu alt produs. Va rugam sa ne contactati pentru detaliile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, este suficient sa configurezi parametrii de functionare prin Bluetooth, folosind o aplicatie Android si esti gata sa pornesti noul sistem de control platit al accesului. Iesirea digitala este de tip NO, suporta 100mA la 40VCC. De asemenea, iesirea se poate configura si ca iesire digitala, activa pe zero.

Putem dezvolta o varianta personalizata a firmware-ului, in cazul in care proiectul tau o cere.


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie doar sa configurezi parametrii de functionare ai sistemului, sa conectezi sistemele de plata MDB si poti porni noul sistem de control platit al accesului (cu numerar si/sau card bancar).

La cerere, putem modifica fluxul aplicatiei in functie de specificatiile tale.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, putem sa creem un firmware personalizat, in functie de specificatiile proiectului tau.


Resurse PICOVEND EZ SELF LITE

Aplicatie de configurare Android (v1.17) Descarca aplicatie Android
Manual placa Descarca manual