PICOVEND EZ MASTER

Ce este acest dispozitiv?

Acesta este un modul bazat pe microcontrollerul puternic, pregatit pentru a fi conectat la orice tip de sistem de plata MDB. Il puteti utiliza pentru dezvoltarea rapida a unui distribuitor automat (automat de cafea sau automat de snack), pentru aplicatii de tip kiosk, access cu numerar sau card bancar, etc.

Modulul se poate conecta USB sau RS232 cu un Raspberry Pi, cu un PLC sau cu un computer pentru a oferi functiile necesare gestionarii sistemelor de plata MDB.

Aceasta interfata MDB la USB sau interfata MDB la RS232 este cel mai simplu mod de adauga sisteme de plata MDB la orice tip de automatizare, in asa fel incat sa poata fi operata cu numerar/cash sau cu card bancar.

Nu trebuie sa fii familiarizat cu protocolul MDB, nu trebuie sa cunosti mesajele de nivel jos, nu trebuie sa iti faci probleme pentru timing-uri, conversia de la 9 biti la 8 biti si invers, toate acestea sunt gestionate intern de catre modul.

Se poate utiliza impreuna cu unul sau mai multe module PICOVEND EZ ESP 8X (modul 8 relee), permitand controlul a 8 pana la 64 circuite electrice externe (de exemplu, cu un singur set de sisteme de plata se pot controla de la 8 pana la 64 masini de spalat sau de uscat pentru o spalatorie de haine fara operator uman).

Produsul este disponibil pentru comercializare.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, vei configura rapid parametrii de functionare ai automatului si esti pregatit pentru primii pasi. Modulul poate gestiona intern un validator/acceptor de bancnote, un acceptor de monede/changer (restiera) si un dispozitiv de tip cashless (cheie, card, card bancar, etc.). Poate gestiona atat sisteme de plata cashless Level 2 cat si Level 3, inclusiv cu functia Always Idle.

Acest modul serveste ca interfata USB catre MDB master (conectare sisteme de plata MDB pe interfata USB) sau interfata RS232 catre MDB master (conectare sisteme de plata MDB pe interfata RS232). Se poate conecta la un computer, la un Raspberry Pi, la o tableta Android care ofera USB host sau USB OTG sau la orice alt dispozitiv cu USB host sau RS232


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie sa configurezi parametrii de lucru ai modulului sa conectezi sistemele de plata si o sursa de 24VCC si sa incepi sa scrii aplicatia ta care va asigura fluxurile de business ale automatului pe care vrei sa il construiesti.

Dupa initializare, vei avea la dispozitie un protocol ASCII simplu pentru a gestiona tranzactii cu numerar si card bancar, sa incasezi bani, sa reincarci sisteme cashless, etc.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, la cerere, putem sa dezvoltam periferice (module de tip add-on) pentru acest dispozitiv sau chiar sa creem un firmware personalizat, conform cu necesitatile tale.


Resurse pentru PICOVEND EZ MASTER

Manualul de configurare si programare (v1.16) - nu folositi aceasta versiune Descarca manualul
Manualul de configurare si programare (v2.00dual) Descarca manualul
Aplicatie demo cu sisteme de plata MDB, hoppere sau modul 8 relee Descarca aplicatia