PICOVEND EZ SLAVE

Ce este acest dispozitiv?

Acesta este un modul MDB slave, care se poate conecta la un Raspberry Pi, la un PLC sau la un computer, pentru a simula un sistem de plata cashless. Interfata gestioneaza intreg protocolul MDB, iar tu te poti concentra pe ce e mai important, fluxul aplicatiei tale de plata.

Trebuie doar sa fii familiarizat cu un set minimm de informatii referitoare la logica de lucru a unui sistem de plata MDB cashless.

Acest dispozitiv este pregatit pentru lansarea pe piata. Asteptam solicitarile tale privind conditiile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, trebuie doar sa soliciti versiunea corecta (Raspberry Pi + USB sau RS232). Apoi, il poti folosi pentru a iti dezvolta propriul sistem cashless.

Acest modul se poate utiliza ca dispozitiv MDB cashless la USB (conectarea unui calculator personal la un automat de cafea sau la un automat de snack/universal pe bus MDB), ca dispozitiv MDB cashless la RS232 (conectarea unui automat programabil la un automat de cafea sau la un automat de snack/universal pe bus MDB) sau ca dispozitiv MDB cashless la TTL 3V3 (conectarea unui Raspberry Pi la un automat de cafea sau la un automat de snack/universal) pe bus MDB).


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie doar sa configurezi corect parametrii de lucru, sa il conectezi la distribuitorul automat MDB si, dupa faza de initializare automata, poti deja sa incerci prima vanzare cashless.

Acest modul poate functiona cu ambele adrese cashless disponibile in protocol MDB, Level 2 si Level 3, cu suport pentru functia Always Idle.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, daca firmware-ul nostru nu este suficient pentru aplicatia ta si esti familiarizat cu mediul de dezvoltare Arduino, poti sa iti scrii propriul software. Noi iti vom pune la dispozitie informatiile necesare.

Poti folosi interfata RS232 pentru conectarea unui cititor de carduri, daca doresti sa implementezi acest lucru in anoul tau firmware.

De asemenea, putem sa dezvoltam un firmware custom care sa corespunda specificatiilor proiectului tau.


Resurse pentru PVEZSLAVE

Manual de configurare si programare (v1.02) Descarca manualul
Manual de configurare si programare (v1.03 - experimental, cu suport pentru age verification) Descarca manualul
Informatii pentru programarea la nivel jos (Arduino) Descarca documentatia