PICOVEND EZ SELF BOXA MC

Ce este acest dispozitiv?

Acest modul este o solutie pregatita pentru a controla un sistem de tip self service cu maximum 8 canale (de exemplu o spalatorie auto cu maximum 8 programe de spalare).

Echipare si functii:
  • Suporta atasarea unei jetoniere ccTalk pentru acceptarea de jetoane
  • Suporta atasarea unui cititor de carduri MDB pentru acceptarea de carduri RFID de tip card de fidelitate sau abonament
  • Echipare de baza cu display LCD alfanumeric 2 randuri, 16 caractere pe rand, iluminat albastru.
  • Echipare optionala cu ecran Android 7" pentru afisare timer cu caractere inalte de 30mm si denumire extinsa program curent
Continutul kit-ului:
  • Controller + display alfanumeric
  • Modul extensie 8 relee
  • Cablu cu 9 fire pentru conectarea butoanelor de selectie a programelor
  • Optional, contra cost, ecran Android 7" si cablu conectare ecran

Dispozitivul este disponibil pentru comercializare. Va rugam sa ne trimiteti un e-mail pentru detaliile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, configurezi parametrii de functionare utilizand aplicatia de Android dupa conectarea prin Bluetooth (disponibil doar pentru sisteme deoperare Android) la modul si esti gata sa incepi afacerea ta self service si sa accepti plati cu jetoane sau cu carduri de fidelitate sau abonamente pentru serviciile pe care le oferi. Fiecare dintre cele 8 canale poate avea un pret/tarif distinct si, de asemenea, poate avea o durata distincta. Timpul neutilizat pe unul dintre canale este automat convertit in credit ramas la selectarea alui canal si adaugat la timer-ul acelui canal, in functie de pretul/tariful stabilit pentru acesta.


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie sa configurezi parametrii doriti de functionare, sa conectezi sistemele de plata si o sursa de 24VCC si esti gata sa incepi afacerea ta self service. Putem aduce modificari fluxului de usiness al modulului in cazul in care ai un proiect personalizat.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, putem sa dezvoltam, contra cost, periferice personalizate pentru acest modul, care sa il extinda in directia dorita de tine sau putem crea un firmware personalizat, mulat pe nevoile tale.


Resurse PICOVEND EZ SELF BOXA MC

Aplicatie de configurare (v1.17) Descarca aplicatie Android
Manualul placii Descarca manual controller