Interfata MDB slave la RS232

Ce este acest dispozitiv?

Acest dispozitiv este un modul hardware care asigura translatia de la MDB slave la RS232 pentru a permite conectarea ca sistem de plata cashless la un distribuitor automat (automat de cafea, automat de snack). Modulul rezolva toate aspectele critice ale protocolului MDB, dincolo de translatia de nivel electric. De exemplu, asigura timing-urile si translatia de la 8 bit la 9 bit.

Este necesar sa fii familiarizat cu protocolul MDB legat de perifericele de tip cashless. Modulul utilizeaza un nivel jos si permite transmiterea oricarui raspuns cashless catre automat. De asemenea, modulul se identifica si accepta initializarea sa de catre automat (VMC) ca un dispozitiv cashless Level 2, fara nici un efort sau interventie.

Acest dispozitiv este un produs inactiv.


Cum functioneaza?

Aplicatia ta va implementa mesajele specifice pentru un dispozitiv cashless Level 2, cu exceptia celor referitoare la initializarea de catre automat (VMC), deoaece acest task este preluat intern de catre modul. De asemenea, modulul va asigura raspunsurile de tip ACK si NAK in timp util catre automat, pentru a nu aparea erori de tip timeout.


Ce trebuie sa fac?

Trebuie sa implementezi in aplicatia ta toate functiile MDB cashless dorite, pentru a gestiona plati fara numerar. Poti conecta modulul la un Raspberry Pi, la un PLC, la o placa Arduino sau la un computer.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, poti sa soliciti achizitionarea schemei acestei interfete si a firmware-ului sau si sa o integrezi in propriul tau dispozitiv, pe propria ta placa de circuit imprimat. Pentru aceasta, este nevoie sa semnam impreuna un NDA si un contract. De asemenea, vei avea nevoie de un programator de microcontrollere Microchip care suporta ICSP


Resurse

Manual de configurare si programare(v1.7) Descarca manualul
Aplicatie demo Python 3 - ca sa vezi cum se face Descarca aplicatia demo