PICOVEND EZ SELF BOXA LC

Ce este acest dispozitiv?

Acest modul este o solutie pregatita pentru a controla un sistem de tip self service cu maximum 8 canale (de exemplu o spalatorie auto cu maximum 8 programe de spalare).

Dispozitivul este pregatit pentru atasarea unui modul fiscal MDB care simuleaza un sistem cashless sau care are atasat un dispozitiv cashless.

Dispozitivul este disponibil pentru comercializare. Va rugam sa ne trimiteti un e-mail pentru detaliile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, configurezi parametrii de functionare utilizand aplicatia de Android dupa conectarea prin Bluetooth la modul si esti gata sa incepi afacerea ta self service si sa accepti plati numerar sau cu card bancar pentru serviciile pe care le oferi. Fiecare dintre cele 8 canale poate avea un pret/tarif distinct si, de asemenea, poate avea o durata distincta. Timpul neutilizat pe unul dintre canale este automat convertit in credit ramas la selectarea alui canal si adaugat la timer-ul acelui canal, in functie de pretul/tariful stabilit pentru acesta.


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie sa configurezi parametrii doriti de functionare, sa conectezi sistemele de plata si o sursa de 24VCC si esti gata sa incepi afacerea ta self service. Putem aduce modificari fluxului de usiness al modulului in cazul in care ai un proiect personalizat.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, putem sa dezvoltam periferice personalizate pentru acest modul, care sa il extinda in directia dorita de tine sau putem crea un firmware personalizat, mulat pe nevoile tale.


Resurse PICOVEND EZ SELF BOXA LC

Aplicatie de configurare (v1.17) Descarca aplicatie Android
Board manual Descarca manual controller