PICOVEND EZ SELF BOXA

Ce este acest dispozitiv?

Acest modul este o solutie pregatita pentru a controla un sistem de tip self service cu maximum 8 canale (de exemplu o spalatorie auto cu maximum 8 programe de spalare).

Dispozitivul este pregatit pentru atasarea unui modul fiscal MDB care simuleaza un sistem cashless sau care are atasat un dispozitiv cashless.

Dispozitivul este disponibil pentru comercializare. Va rugam sa ne trimiteti un e-mail pentru detaliile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, configurezi parametrii de functionare utilizand aplicatia de Android dupa conectarea prin Bluetooth la modul si esti gata sa incepi afacerea ta self service si sa accepti plati numerar sau cu card bancar pentru serviciile pe care le oferi. Fiecare dintre cele 8 canale poate avea un pret/tarif distinct si, de asemenea, poate avea o durata distincta. Timpul neutilizat pe unul dintre canale este automat convertit in credit ramas la selectarea alui canal si adaugat la timer-ul acelui canal, in functie de pretul/tariful stabilit pentru acesta.

De asemenea, pentru acest modul este in curs de dezvoltare un modul de comunicatie 2G care va fi capabil sa se conecteze si sa comunice cu un broker MQTT Mosquitto pentru a transmite statistici de vanzare si eventuale erori de functionare.


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie sa configurezi parametrii doriti de functionare, sa conectezi sistemele de plata si o sursa de 24VCC si esti gata sa incepi afacerea ta self service. Putem aduce modificari fluxului de usiness al modulului in cazul in care ai un proiect personalizat.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Da, desigur, daca firmware-ul pe care noi l-am creat si incorporat in acest dispozitiv nu este ceea ce iti doresti si esti familizarizat cu mediul de dezvoltare Arduino, poti sa iti scrii propria aplicatie. Noi iti punem la dispozitie cateva informatii cu privire la modul de comunicare pe MDB prin utilizarea bibliotecii EspSoftwareSerial pe care o poti instala gratuit in Arduino IDE.

De asemenea, putem sa dezvoltam periferice personalizate pentru acest modul, care sa il extinda in directia dorita de tine sau putem crea un firmware personalizat, mulat pe nevoile tale.