PICOVEND EZ BRIDGE DUAL PSU

Ce este acest dispozitiv?

Acest disozitiv este un modul electronic la care puteti conecta sisteme de plata MDB, pentru a gestiona un validator de bancnote/recycler, un acceptor de monede/changer si pana la doua sisteme de plata cashless (inclusiv cititoare de card bancar sau cititoare RFID, coduri de bare, etc.). Se poate conecta la sisteme de plata MDB si la un automat MDB pentru a simula un sistem de plata cashless. Dispozitivul se poate configura pentru a functiona doar ca master sau doar ca slave. Este ideal pentru dezvoltarea de sisteme de telemetrie, sisteme de plata cashless, sisteme de verificare a varstei cumparatorului, etc.

Necesita cunostinte minimale despre cursul unei tranzactii cashles sau cash si nu necesita cunostinte avansate despre protocolul MDB, de asemenea, gestioneaza intern timing-urile, calculul CRC, etc.

Acest dispozitiv se poate utiliza impreuna cu unul sau mai multe module PICOVEND EZ ESP 8X (modul cu 8 relee), pentru a controla in mod direct pana la 64 de circuite electrice externe. De exemplu, cu un singur punct de plata, se pot controla pana la 64 de masini de spalat, kiddie rides, etc.

Acest dispozitiv se livreaza cu o sursa duala incorporata (5VDC + 12VDC) pentru a asigura alimentarea diverselor echipamente direct din bus-ul MDB (ex. Raspberry Pi, tableta Android, etc.)

Putem livra acest produs cu doua versiuni diferite de firmware (doar master sau doar slave).

Echipamentul este disponibil pentru comercializare. Va rugam sa ne contactati pentru detaliile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, necesita o configurare initiala,conform cu modul de lucru dorit, dupa care se poate utiliza. Dispozitivul poate gestiona un validator de bancnote/recycler, un acceptor de monede/changer si pana la doua sisteme de plata cashless (suporta doar sisteme de plata cashless Level 2 si 3 si automate care suporta sisteme cashless Level 2 si 3). Suporta functie de revalue si always idle. Simplifica la maximum dezvoltarea de sisteme de plata cashless MDB sau automate cu suport sisteme de plata MDB

Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie doar sa configurezi corect parametrii de lucru si apoi poti incepe sa scrii aplicatia cu logica de business dorita de tine

Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, putem sa creem un firmware personalizat, in functie de specificatiile proiectului tau.