PICOVEND EZ MDB PARALEL/PULS

Ce este acest dispozitiv?

Acesta este un modul care asigura conversia automatelor care functioneaza cu sisteme de plata paralel sau puls la sisteme de plata MDB. Este ideal pentru a adauga sisteme de plata de ultima ora la automate vechi, care inca functioneaza corect. Interfata asigura conectarea unui validator de bancnote, a unui acceptor de monede si a unui sistem cashless (inclusiv card bancar) la automate care nu suporta implicit astfel de periferice. Usor de instalat si configurat prin intermediul aplicatie de configurare PC/USB

De asemenea, aceasta interfata este ideala pentru a atasa sisteme de plata MDB validator de bancnote (acceptor de bancnote), acceptor de menede si cititor cashless (inclusiv cititor de card bancar) la alte sisteme care functioneaza cu puls sau paralel (de exemplu controllere pentru spalatorii auto self service, spalatorii de rufe, kiddie rides, etc.)

Deoarece permite conectarea de sisteme de plata moderne, MDB, aceasta interfata permite si fiscalizarea (conectarea unui modul fiscal) pentru automatele operate puls sau paralel.

Ne poti cere informatii tehnice si comerciale despre acest produs.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, configurezi parametrii de lucru, conectezi sistemele de plata MDB si sursa de alimentare sau transformatorul automatului in care o montezi si sistemul este functional.


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, dupa configurare si instalare, cand automatul este in functiune, vei apasa butonul de pe interfata pentru a citi starea semnalului de inhibit atunci cand automatul este pregatit pentru livrare. Interfata va salva instantaneu modul acestui semnal si o va utiliza pe viitor pentru a activa sistemele de plata si pentru a le dezactiva atunci cand automatul trimite semnalul de inhibare (credit maxim atins, defect, etc.).

Este important, desigur, ca automatul sa aiba corect configurate canalele interfetei paralel cu valorile configurate in interfata, pentru a obtine creditul corect la introducerea fiecarei bancnote sau monede sau la tranzactiile cu card.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, putem dezvolta un firmware personalizat pentru tine si proiectul tau.


Resurse

Manual utilizae Descarca manual
Aplicatie configurare Descarca aplicatie