PICOVEND EZ SELF LITE STATIE INCARCARE

Ce este acest dispozitiv?

Acesta este un modul pentru reincarcarea mediilor suport RFID (carduri/chei/brelocuri). Controller-ul accept numerar (monede si/sau bancnote) si transfera creditul acumulat catre un sistem de plata MDB cashless care poate functiona cu cardui, chei sau brelocuri RFID. Scopul principal al acestul echipament este inlocuirea jetoanelor traditionale cu un suport RFID. In subsidiar, in functie de capabilitatile sistemului cashless ales de tine se pot alege diferite scheme de bonusare sau fidelizare a clientilor. Scapi astfel de problemele cauzate de pierderea jetoanelor, vanzarea lor "la negru", lipsa securitatii (care poate duce la utilizarea jetoanelor tale in alte sisteme, ale concurentei, sau utilizarea de jetoane falsificate in sistemele tale), etc.

Dispozitivul este pregatit pentru atasarea unui modul fiscal MDB care simuleaza un sistem cashless sau care are atasat un dispozitiv cashless.

In curand, acest echipament se va putea utiliza cu un cititor de carduri MIFARE distribuit de societatea noastra. In acest fel, vei putea achizitiona carduri MIFARE de le orice furnizor si le vei putea distribui clientilor tai, pentru a le incarca in mod automat cu orice suma de bani si pentru a le utiliza la plata serviciilor.

Echipamentul este disponibil pentru comercializare. Va rugam sa ne contactati pentru detaliile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, este suficient sa configurezi sistemul cashless MDB cu schema de bonusare dorita/permisa de dispozitivul ales sa conectezi sistemele de plata MDB la controller si poti incepe distribuirea cardurilor sau a cheilor/brelocurilor.

Putem dezvolta o varianta personalizata a firmware-ului, in cazul in care proiectul tau o cere.


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie doar sa configurezi parametrii de functionare ai sistemului, sa conectezi sistemele de plata MDB si poti porni noul sistem de control platit al accesului (cu numerar si/sau card bancar).

La cerere, putem modifica fluxul aplicatiei in functie de specificatiile tale.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, putem sa creem u nfirmware personalizat, in functie de specificatiile proiectului tau.


Resurse PICOVEND EZ SELF LITE

Aplicatie de configurare Android (v1.17) Descarca aplicatie Android
Manual placa Descarca manual